Let op: nu ook een speciaal vakantie abonnement verkrijgbaar, voor € 2,50/dag! Kijk bij de tarieven!

Iedere huisdierenbezitter denkt er wel eens aan: wat als mijn hond of kat wegloopt?

Het trieste antwoord op deze vraag komen we dagelijks tegen op lantaarnpalen en bomen, in de kranten, bij de supermarkt en natuurlijk bij de asielen, waar jaarlijks zo'n 70.000(!) honden en katten worden aangebracht. Dit is echter een fractie van het totale aantal weglopers.

De meeste katten laten zich niet vangen, en in paniek gaan ze zwerven of raken gewond. Verdwaalde honden gaan meestal op zoek naar hun baasje, waarbij ze vaak wild oversteken met alle risico’s van dien en raken steeds verder van huis.

Petfinder Drenthe biedt voor een gering bedrag een stuk zekerheid. De zekerheid dat uw hond of kat weer wordt teruggevonden. En snel, meestal binnen een half uur. Petfinder slaapt niet, we zijn 24 uur per dag bereikbaar. Omdat we niemand in onzekerheid willen laten zitten, we weten hoe dit is!

Na een succesvolle testperiode heeft de hernieuwde franchise formule van Petfinder nu al bijna de status van landelijk dekkend, overal in Nederland en België zijn enthousiaste ondernemers aan de slag. Petfinder Drenthe vertegenwoordigt het concept in de gehele provincie Drenthe waaronder dus Assen, Beilen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Meppel. Ook hier kan nu dus iedere hond en kat worden voorzien van een zendertje, waamee ze binnen no-time kunnen worden opgespoord.