Hoe werkt het?

U sluit al een abonnement af voor slechts een paar euro per maand en u ontvangt een zender (de Locator) van Petfinder Drenthe. Deze Locator bevestigd u aan de halsband van uw hond of kat.

Nu komt u tot de verschrikkelijke ontdekking dat u uw geliefde huisdier al een tijdje niet meer hebt gezien. U hoeft dan niet in paniek te raken, pak de telefoon en bel ons. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar! Na de melding zal er snel iemand ter plaatste zijn en met de opsporing starten. Met de speciale opspoorapparatuur zal uw huisdier snel weer worden teruggevonden.

Petfinder Drenthe werkt met geavanceerde richtingsgevoelige opspoorapparatuur. Door het grote bereik van de Locator kunnen we meestal direct een uitspraak doen over de nabijheid van uw huisdier en gericht gaan zoeken. Elke Locator heeft een eigen frequentie waarop het signaal wordt uitgezonden, zo wordt voorkomen dat uw huisdier moeilijk op te sporen is door signalen van andere huisdieren in de omgeving. De Locator kan tot op de meter nauwkeurig worden opgespoord!

U heeft ieder jaar opnieuw recht op een gratis opsporing. De kosten van extra opsporingen vormen ook geen onoverkomelijk bedrag. Op deze manier hoeven de "brave" dieren niet financieel op te draaien voor de notoire weglopers. En zo blijft het voor iedereen betaalbaar.

Petfinder Drenthe verleent haar diensten alleen aan abonnementhouders. Iedereen die wacht met aanmelden tot het moment dat het dier al weg is, is dus te laat. Zelfs wij kunnen dan niets meer voor u en uw huisdier doen.

De Locator is Europees goedgekeurd volgens I-ETS 300 220 en CE en werkt maar liefst ruim 9 maanden op een batterij. Wij vervangen deze echter eerder om storingen of uitval te voorkomen. Tevens is dit een controle of de Locator goed functioneert.

Mocht u na het doornemen van onze site toch nog vragen hebben, stel ze dan gerust.