Welkom !

Welkom op de website van Petfinder Drenthe. Met deze site hopen we u een duidelijk beeld te geven over ons bedrijf en het opspoorsysteem.

Petfinder Drenthe legt zich toe op het bieden van extra zekerheid aan huisdieren en hun baasjes door middel van het ter beschikking stellen van zenders, waarmee vermiste dieren snel en effectief kunnen worden opgespoord.

Wij hebben een exclusieve overeenkomst met "The Tracking Company", marktleider in tracking en tracing sinds 1996, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van low-cost opspoorapparatuur voor diverse toepassingen. Bij The Tracking Company nemen wij onze apparatuur af en in de provincie Drenthe zijn wij de enige die deze dienst kunnen leveren.

De opspoorset is een betrouwbaar systeem, welke zijn kwaliteiten al decennia lang heeft bewezen in het natuuronderzoek. Petfinder heeft nu ook een succesvolle testperiode afgesloten met het opsporen van huisdieren.

Ons systeem is excellent getest door diverse TV programma's, opinie- en dagbladen. Klik op "In het nieuws" voor een overzicht.

Op deze site, ontdekt u hoe de wereld van opsporing eenvoudig kan worden toegepast om verloren huisdieren weer naar hun baasje terug te laten keren. Neem de tijd om onze site zorgvuldig door te nemen. Indien er nog vragen zijn, zal ons ervaren team deze graag beantwoorden. Klik hier of op "Contact"

Bedankt voor uw bezoek!